Τρίτη 23 Απριλίου 2013

"REVENGE" : Η νέα αμερικάνικη σειρά του Mega.




Πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αμερικάνικης τηλεόρασης, η οποία καταφθάνει στους δέκτες μας μέσα από το Mega. Για την ακρίβεια πρόκειται για μία καθαρόαιμη σαπουνόπερα, την οποία οι φαν του είδους την έχουν χαρακτηρίσει “'ένοχη απόλαυση”.

                       
Μίση, πάθη, έρωτες, θανάσιμα μυστικά, δολοπλοκίες αποτελούν τα βασικά συστατικά της συνταγής που έχει ακολουθήσει και η συγκεκριμένη παραγωγή, όπως άλλωστε αυτά τα συστατικά έχουν ακολουθήσει και όλες οι σαπουνόπερες που... σέβονται τον εαυτό τους και που έχουν γράψει την δική τους τηλεοπτική ιστορία παγνωσμίως, όπως ήταν για παράδειγμα η θρυλική “Δυναστεία”, αλλά και το “Τόλμη και Γοητεία”!
                   
Το “Revenge” έκανε πρεμιέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το Φθινόπωρο του 2011, μέσα από το δίκτυο του ABC και πρόκειται για την μοναδική λέει σειρά που κατάφερε μετά το τέλος του “Lost” να σημειώσει την ίδια απήχηση, ενώ οι συντελεστές της παραγωγής, θέλουν να πιστεύουν πως με το “Revenge” ίσως μπορέσουν να καλύψουν τηλεοπτικά, το κενό που άφησαν πίσω τους οι “Desperate Housewives”, όταν πέρσι μετά από οκτώ χρόνια έριξαν αυλαία.
                 
Η σειρά φυσικά δεν σημειώνει επιτυχία μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλες τις χώρες που έχει μεταδοθεί μέχρι τώρα και οι οποίες στο σύνολό τους φτάνουν τις 30 ! Φυσικά, μετά από αυτή την επιτυχία έχει γυριστεί ήδη και ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων ο οποίος θα προβληθεί στην Ελλάδα μέσω μόνο του FOX και απ ΄ότι μπορούμε να σας μαρτυρήσουμε, ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με έναν γάμο, αλλά και μία κηδεία!
                   
Σε ότι έχει να κάνει με το Mega τώρα, αποφάσισε να αγοράσει το “Revenge”, γιατί μετά το τέλος του “Killing”, θέλουν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μία καθημερινή, ξένη τηλεοπτική συνήθεια με τον κόσμο, η οποία και ποσοστά τηλεθέασης μπορεί να τους χαρίσει – αν στηθεί σωστά - και μία χαρά να τους λύσει και το πρόβλημα της ποικιλίας που πρέπει να υπάρχει στο prime-time, το οποίο λόγω κρίσης τα περνά πολύ δύσκολα και περιορισμένα.

Πηγή: http://tvnea.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...