Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 255, 256, 257, 258, 259.




Περιλήψεις επεισοδίων 255 - 259


Επεισόδιο 255: Ο Μαλτέζος καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τη Λένα. Ο Μπίλυ τελειώνει το λογισμικό και ζητάει από τον Μαλτέζο να τον αφήσει ελεύθερο, μα εκείνος έχει άλλα σχέδια προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται η Βάσω και ο γιος της. Η Βίκυ λέει στη Ζωή για την πρόταση του Δρόσου, αλλά αποφασίζει να μην του εξιστορήσει τη ζωή της, καθώς δεν αισθάνεται άνετα. Η Ζωή την παροτρύνει να του ανοιχτεί και να μην τον απορρίπτει ως άντρα, γιατί είναι ιδανικός γι’ αυτήν. Η Χρύσα κουβεντιάζει με τον Σταύρο στο κολέγιο και ο Άρης τής παραπονιέται επειδή μιλάει με τον εχθρό του μπροστά σε όλους. Η Χρύσα ανακοινώνει στον Ρώσο ότι θα έρθει να συγκατοικήσουν. Ο Κίμωνας εξηγεί στην αγανακτισμένη Αλεξάνδρα τους λόγους για τους οποίους πήγε να βρει τον Δημήτρη, αλλά εκείνη του ζητάει να μην ανακατεύεται και του λέει πως έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον πρώην της…


Επεισόδιο 256: Η Φρύνη και η Μαντώ ποστάρουν στο διαδίκτυο αγγελία αναζήτησης του παππού της Μαντούς. Η καινούρια αγγελία τραβάει το ενδιαφέρον του Βολιώτη, που αρχίζει να αναζητά τρόπους να πάρει πίσω τα λεφτά του από τη Μαντώ. Η Αλεξάνδρα πέφτει από τα σύννεφα όταν η Χρύσα τής αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη με τον Ρώσο και πως πρόκειται να συγκατοικήσει μαζί του. Ο Άρης φέρεται αδιάφορα στη Νατάσα και αυτή του ζητάει να φύγει από το σπίτι της, ο Άρης όμως αρνείται, απαντώντας της με έναν άσχημο εκβιασμό… Ο Θεόφιλος ζητάει από τη Νάνσυ να αρραβωνιαστούν για αρχή και έπειτα να παντρευτούν και εκείνη δέχεται με χαρά. Το ύφος του Θεόφιλου σκοτεινιάζει όμως στο ενδεχόμενο να επιστρέψει η Σάννυ στο σπίτι.


Επεισόδιο 257: Η Νατάσα προσπαθεί να μάθει το λόγο της κακής διάθεσης του Άρη. Αυτός της αποκαλύπτει πως είναι θυμωμένος με τη Χρύσα, η οποία κλήθηκε να διαλέξει και τελικά επέλεξε το λάθος στρατόπεδο. Η Σάννυ, αφού έχει διαβάσει το ημερολόγιο της Ελισάβετ, λέει στη Φρύνη αναστατωμένη ότι σκοπεύει να μιλήσει στη μητέρα της. Εκείνη, όμως, τη συμβουλεύει να καταφύγει πρώτα στη βοήθεια της Τάνιας. Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει τη Χρύσα, οι προσπάθειές του, όμως, πέφτουν στο κενό. Στο μεταξύ, ο Άρης μαθαίνει από την Αλεξάνδρα για τη μετακόμιση της Χρύσας και την αντιμετωπίζει με ειρωνικά σχόλια. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πιέζει τον Μπίλυ να του πει όσα ξέρει για τη Βάσω Παπαναστασίου…


Επεισόδιο 258: Η Βίκυ, η Φαίη και ο Σταύρος μιλάνε για τον επικείμενο γάμο. Η Φαίη δηλώνει πως δεν σκοπεύει να καλέσει τους γονείς της, αλλά η Βίκυ την παροτρύνει να το ξανασκεφτεί και να προσπαθήσει να τους συγχωρέσει. Η Μαντώ αγχώνεται με την άσχημη οικονομική κατάσταση της φάρμας και λέει στη λυπημένη Λίνα πως ίσως αναγκαστούν να την πουλήσουν. Η Άννα επισκέπτεται τον Μπίλυ, ο οποίος πάει να της πει κάτι για τη Βίκυ και τον Σταύρο. Η Χρύσα προσπαθεί να μαγειρέψει για να καλοπιάσει τον Λαγό, αλλά οι αντιδράσεις του μικρού και του Ρώσου την απογοητεύουν. Η Φρύνη επισκέπτεται τον Σάκη στη φυλακή και εκείνος της ζητάει να του φέρει τον Ρώσο ή τον Σταύρο στο επόμενο επισκεπτήριο…


Επεισόδιο 259: Η βραδιά της Μάρως και του Μάρκου στο ξενοδοχείο καταλήγει σε φιάσκο προς μεγάλη απογοήτευση της Μάρως. Ο Δημήτρης δηλώνει στην Αλεξάνδρα πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι και ότι αφού εκείνη τον πόνεσε με το χωρισμό τους, σκοπεύει να την πονέσει κι αυτός το ίδιο. Η Μαντώ απογοητεύεται για τις πιθανότητες να ξαναβρούν τον παππού τους, αλλά η Λίνα επιμένει πως θα τα καταφέρουν. Η Νατάσσα καταλαβαίνει ότι ο Άρης είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Φαίη και του ζητάει να χωρίσουν, αλλά εκείνος υποκρίνεται ότι όλα αυτά είναι της φαντασίας της. Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να βγάλει τη Λένα απ’ τη ζωή του, οριστικά αυτή τη φορά. Ζητά από τον Μηνά να κλέψει τα στοιχεία από το συμβολαιογραφείο.




Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...