Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 95, 96, 97, 98, 99 & promo video.


Περιλήψεις επεισοδίων 95 - 99

Επεισόδιο 95: Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ βρίσκονται μακριά από την Κωνσταντινούπολη και λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν σε μια πανσιόν. Το ίδιο βράδυ, ο Μουσταφά πέφτει στην παγίδα του Μιουνίρ και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σωθεί απ’ αυτήν τη λάσπη. Για άλλη μία φορά δεν έχει άλλη λύση από το να υποκύψει στους Γιασαράν. Η Ασού είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί μ’ αυτή του την απόφαση, ειδάλλως θα θέσει σε κίνδυνο και τον εαυτό της και το μωρό της. Από την άλλη πλευρά, ενώ ο Καντίρ δοκιμάζει όλες τις λύσεις που θα μπορούσαν να είναι υπέρ τις Φατμαγκιούλ, ο Μουσταφά αρχίζει να εργάζεται ξανά για τους Γιασαράν. Ο Ερντογάν, που μένει μακριά από τα σχέδια του Ρεσάτ και του Μιουνίρ, αποφασίζει να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του μαζί με τη Νιλ. Ωστόσο, σύντομα το παρελθόν του θα σταθεί εμπόδιο σ’ αυτό του το όνειρο.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 96: Ο ενθουσιασμός της Ντενίζ που έρχεται από την Αυστραλία για να γνωρίσει το μεγάλο της αδερφό, τον Κερίμ, θα φέρει τα πάνω κάτω στα μέχρι τώρα προσεχτικά βήματα που κάνει ο Φαχρετίν. Η Ντενίζ θέλει να δει το συντομότερο τον αδερφό της και προσπαθεί να το πετύχει με τις δικές της μεθόδους. Τα μαύρα σύννεφα μεταξύ της Φαμταγκιούλ και του Κερίμ αρχίζουν να διαλύονται με τα σωστά βήματα που κάνουν ο ένας προς τον άλλον. Τα ερωτήματα του Κερίμ για τη σχέση τους θα εξαφανιστούν μετά από μια σημαντική εξομολόγηση που του κάνει η Φατμαγκιούλ.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 97: Η Φατμαγκιούλ ομολογεί την αγάπη της προς τον Κερίμ και τον κάνει να πετάξει στα σύννεφα. Από δω και στο εξής, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρύψουν από το περιβάλλον τους το γλυκό ενθουσιασμό που κρύβουν στην καρδιά τους. Για την οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα πράγματα κυλάνε όμορφα και ομαλά. Αντίθετα, η σιωπή των Γιασαράν συνεχίζεται, παρ’ όλο που πλησιάζει η δίκη, κι αυτό είναι κάτι που τραβά την προσοχή του Φαχρετίν Ιλγκάζ. Μάλιστα, σε μια στιγμή που δεν το περιμένει καθόλου, οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Ο Μουσταφά, που νιώθει διαρκώς πάνω του τη σκιά του Μιουνίρ, αναγκάζεται να κινητοποιηθεί για να φέρει εις πέρας αυτά που του ζητάνε να κάνει οι Γιασαράν. Η πρώτη στάση του Μουσταφά θα είναι στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 98: Εντωμεταξύ, ο Κερίμ και ο Καντίρ, χάρη στη βοήθεια του Φαχρετίν, βρίσκονται στα ίχνη τόσο του Μουσταφά όσο και των Γιασαράν. Ο Κερίμ, αν και θέλει λόγω αυτής της εξέλιξης να έρθει κοντά με τον πατέρα του, αναγκάζεται και πάλι να υψώσει τείχος μεταξύ τους. Η Νιλ αποφασίζει να κόψει την επικοινωνία με τον Ερντογάν κι αυτός βρίσκει παρηγοριά για το θυμό του στο ποτό. Υπεύθυνη γι’ αυτήν την κατάσταση θεωρεί τη Φατμαγκιούλ και τη δίκη που έχει ξεκινήσει εκείνη εναντίον του. Πλέον ήρθε ο καιρός για τον Ερντογάν να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Φατμαγκιούλ. Εξοργισμένος, μάλιστα, βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στο σπίτι της.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 99: Ο Ερντογάν παγιδεύεται στο σπίτι της Φατμαγκιούλ κι ενώ περιμένει να τον ανακαλύψει ο Κερίμ, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν εμφανίζεται και η αστυνομία. Το γεγονός ότι ο Ερντογάν μπόρεσε να φτάσει τόσο κοντά τους, αναζωπυρώνει τους φόβους της Φατμαγκιούλ και της οικογένειά της. Η Ντενίζ, που δεν μπορεί καν να φανταστεί για τι μπλεγμένη ιστορία πρόκειται, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τη σχέση του αδερφού της με τη Φατμαγκιούλ. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, Φαχρετίν, ψάχνει την Ασού για να μάθει από εκείνη την αλήθεια που κρύβει. Όταν ο Κερίμ και ο Ερντογάν συναντιούνται στο αστυνομικό τμήμα, θα είναι δύσκολο για τον Κερίμ να συγκρατήσει το θυμό του.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3
Υπόθεση:


Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)Σενάριο: Ece Yorenc, Melek GencogluΣκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...