Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Στα Κύματα του Έρωτα : Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20 με ελληνικούς υπότιτλους & περιλήψεις επεισοδίων.
Επεισόδια & περιλήψεις επεισοδίων 16 - 20


Επεισόδιο 16: Η Μπλάνκα αναστατώνεται από το φιλί του Τόντσι. Ο Ίβο που νιώθει έντονη ζήλια για τον Τόντσι ,πηγαίνει στο σπίτι των Ζλατάρ και του επιτίθεται. Η Νέλα  που ετοιμάζει μια νέα παγίδα στη Λάρα, σοκάρεται  όταν ανακαλύπτει ότι ο Τόντσι έχει περάσει ένα βράδυ στο σπίτι της Μπλάνκα. Και ενώ οι θύελλες διαδέχονται η μια την άλλη στη στεριά και στη ζωή της Λάρα, ο Γιακόβ έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλες φουρτούνες στο πλοίο, προσπαθώντας ως καπετάνιος να επιβληθεί στο πλήρωμα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 17: Η Νέλα είναι σε πανικό γιατί νιώθει πως χάνει  τον εραστής της Ζόραν , αλλά και τον σύζυγό της, Τόνστσι.  Η Νέλα προσπαθεί να αποπλανήσει τον Ζόραν, ενώ επιτίθεται φραστικά  στη Μπλάνκα. Με την απόγνωση να την κυριεύει, εκβιάζει τον Τόνστσι για το διαζύγιο, όμως εκπλήσσεται όταν αυτός αποδέχεται την πρόταση που του κάνει…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 18: Η Νέλα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια     της. Τώρα, τρέμει στη σκέψη πως έχει καταστρέψει τη ζωή της. Από την άλλη ο Ζόραν, προσπαθεί να αποτρέψει τον Τόνστσι από να πάρει διαζύγιο. Η σχέση του Γιακόβ και της Λάρας είναι τεταμένες. Την ίδια στιγμή, το πλήρωμα αμφισβητεί την εξουσία του Γιακόβ στο πλοίο και αποφασίζει να λάβει κάποια μέτρα…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 19: Η Λάρα είναι χαρούμενη γιατί τα ξαναβρήκε με τον άντρα της, αλλά η Νέλα και η Νίκολ ετοιμάζουν ακόμα ένα κακόβουλο σχέδιο. Η Μιτζά και ο Ζόραν έρχονται  πιο κοντά παρά τις προσπάθειες της Νέλα  να τους αποτρέψει. O  Γιακόβ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με το πλήρωμά, τη στιγμή που ο Ντίνκο  βάζει τα δυνατά του για να αποπλανήσει τη Λάρα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 20: Ο Γιακόβ προσπαθεί να σώσει το πλοίο από επίθεση πειρατών. Η Λάρα σοκάρεται από την παρενόχληση του Ντίνκο, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο και να βρει μια δουλειά, έτσι ώστε να μπορεί να έχει το δικό της εισόδημα.  Ο Ντίνκο καταφέρνει τον Τόντσι να τον προσκαλέσει στο σπίτι των Ζλατάρ. Η Μίτζα υποκύπτει στον ερώτα του Ζόραν.

Δες το επεισόδιο εδώ

Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr , και ο κωδικός είναι GEOMELITINI.BLOGSPOT.COM
Προηγούμενα επεισόδια:


Περιγραφή:

«Μια γυναίκα διχασμένη ανάμεσα στην ενοχή και την επιθυμία, καλείται να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση. Αναζητώντας τα όρια ενός μεγάλου έρωτα, θα παλέψει για να μάθει αν η αληθινή αγάπη διαρκεί… για πάντα! Όταν τα κύματα του έρωτα χτυπούν την καρδιά με πάθος, υπάρχει άραγε ασφαλές “λιμάνι” για τις θύελλες της αγάπης και της ζωής; Ο χρόνος παύει να μετράει, το τίμημα παύει να έχει αξία, το ίδιο και ο πόνος. Ένα μόνο έχει σημασία: στη ζωή να μην αφήνεις τους άλλους να επιλέγουν για σένα».
H Λάρα Μπόζιτς είναι ένα νεαρό, όμορφο κορίτσι που ζει και εργάζεται στην πόλη Σπλιτ. Αν και είναι μουσικός, δουλεύει σε μια υπηρεσία catering. Όταν η εταιρία της αναλάβει τη δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Ζλατάρ, μιας από τις πλουσιότερες και πιο αξιοσέβαστες στην τοπική κοινωνία, η ζωή της Λάρα θα αλλάξει για πάντα… εξαιτίας του Γιακόβ Ζλατάρ, του γιου της οικογενείας, ο οποίος μόλις έχει επιστρέψει στην πόλη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. 
Όλα ξεκινούν όταν η Νέλα, η μητέρα του Γιακόβ, αποφασίζει να διοργανώσει μια δεξίωση για να γιορτάσει την επιστροφή του πολυαγαπημένου της γιου. Ο χαρακτήρας όμως του Γιακόβ και ο τρόπος ζωής του, απέχει από τα «πρέπει» που οι γονείς του προσπαθούν να του επιβάλλουν. Στόχος του δεν είναι το χρήμα, ούτε ένας γάμος που θα κάνει την οικογένειά του πλουσιότερη. Έτσι, όταν στη δεξίωση συναντήσει την όμορφη σερβιτόρα Λάρα, δεν θα διστάσει να ακολουθήσει την καρδιά του. Τότε και για τους δύο, ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί… <br 
Εχθρός αυτού του έρωτα θα σταθεί η περήφανη, μεγαλομανής και αδίστακτη Νέλα, με το μίσος της για τη νεαρή αγαπημένη του γιου της να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, κάνοντας μαρτυρική τη ζωή της Λάρα. Όλα όμως θα γίνουν ακόμα χειρότερα για τη νεαρή κοπέλα, όταν αποδεχτεί την πρόταση γάμου του αγαπημένου της. Τότε θα βρεθεί σε μεγάλες φουρτούνες τις οποίες η ίδια η οικογένεια του Γιακόβ θα της προκαλεί συνεχώς. Με την κάθε της μέρα να γίνεται κόλαση, θα καταφέρει η Λάρα να σωθεί από τα μεγάλα κύματα του έρωτα που η ίδια επέλεξε στο ταξίδι της για την αγάπη;

Η σειρά «Στα Κύματα του Έρωτα» αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στην περιοχή των Βαλκανίων και έχει προβληθεί σε περισσότερες από 17 χώρες παγκοσμίως. Στην Κροατία, η συγκεκριμένη σειρά άγγιξε ρεκόρ τηλεθέασης με περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές. Τα μαγευτικά πλάνα, αλλά και οι εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, υπόσχονται να κατακτήσουν και το κοινό της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...