Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά : Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων.


Δείτε τα επεισόδια 11 - 15 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων.
Επεισόδιο 11: Το κλίμα στην οικογένεια Σουκρού είναι βαρύ καθώς όλοι πενθούν για την υποτιθέμενη αποβολή της Σαγεστέ. Την ίδια στιγμή, ο Φεγιάζ απειλεί τη Σαγεστέ πως εάν δεν του δώσει κι άλλα χρήματα θα αποκαλύψει τη συνεργασία τους.


Επεισόδιο 12: Ο Σαγίτ αποφασίζει να κόψει όλες τις κακές του συνήθειες και να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Προσπαθεί να πείσει τη Μουαζέζ πως θα αλλάξει τα πάντα για χάρη της, αλλά εκείνη του τονίζει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάμεσά τους και στην προσπάθειά της να φύγει πέφτει πάνω στον Ναμίκ. Την ίδια στιγμή, ο Φεγιάζ χτυπά το κουδούνι της οικίας Σουκρού.


Επεισόδιο 13: Ο Σαγίτ επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και την ίδια στιγμή η Πινάρ μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Ναμίκ έχει αρχίσει και ζηλεύει τον φίλο του, Χαλίλ, γιατί διαπιστώνει πως είναι ερωτευμένος με τη Μουαζέζ.


Επεισόδιο 14: Ο Σαγίτ προσπαθώντας να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο επιστρέφει στο άλλο μεγάλο πάθος του, τον τζόγο αλλά με ολέθριες συνέπειες. Την ίδια στιγμή, ο Αχμέτ μαθαίνει πως η Πινάρ είναι έγκυος από τον γιο του, Σαγίτ.


Επεισόδιο 15: Ο Χαλίλ «περικυκλώνει» ολοένα και περισσότερο την οικογένεια Σουκρού, μαθαίνοντας σχεδόν όλα τα μυστικά τους. Εντωμεταξύ, ο Αχμέτ αποφασίζει να μην παντρευτεί ο Σαγίτ την Πινάρ, αλλά να αναγνωρίσουν το παιδί όταν γίνει τεστ πατρότητας.Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. 

Προηγούμενα επεισόδια:

Επεισόδια 6 -10

Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...