Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Cauã Reymond : Ο κούκλος πρωταγωνιστής της βραζιλιάνικης σειράς του Alpha " Avenida Brasil". Ο Cauã Reymond Marques γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1980 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και έχει ήψος 1.82 m . Είναι Βραζιλιάνος υπήκοος και μιλάει πορτογαλικά και γερμανικά.Σπούδασε υποκριτική στην Νέα Υόρκη και έχει εργαστεί και ως μοντέλο.Ο πρώτος του ρόλος ήταν στην βραζιλιάνικη τηλεοπτική σειρά "Malhação" (1995).

Οι γονείς του είναι ψυχολόγοι και έχει έναν αδερφό τον Pável.
Στο παρελθόν ήταν το αγόρι της  Aline Moraes όπου εργάστηκαν μαζί στην σαπουνόπερα "Da cor do Pecado". Ενώ από το 2007 διατηρεί δεσμό με την επίσης ηθοποιό Grazielli Massafera όπου στις 23 Μαΐου του 2012 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι όπου ονομάζεται Σοφία.

Το 2008 το βραζιλιάνικο περιοδικό Gente Istoe τον ανακήρυξε τον πιο σέξι άνδρα της Βραζιλίας, ενώ το όνομά του περιλαμβάνεται στο περιοδικό Vanity Fair ως ένας από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς άνδρες της χώρας του.

Στην χώρα μας τον βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha "Avenida Brazil" υποδυόμενος τον "Ζορζίνιο" έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...