Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 16, 17, 18, 19, 20 & promo video.




Περιλήψεις επεισοδίων 11 - 20


Επεισόδιο 16: Η εξαφάνιση της Χασρέτ και του Μουράτ χωρίς να αφήσουν καν ένα σημείωμα προκαλεί ενόχληση. Στο μεταξύ, η Χασρέτ αγοράζει ένα υπέροχο φόρεμα και μακιγιάρεται για το δείπνο στο ξενοδοχείο, όπου γοητεύει τον Μουράτ με την ομορφιά της.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 17: Στο ξενοδοχείο ο Μουράτ και η Χασρέτ ανοίγουν ο ένας στον άλλον τις καρδιές τους. Μιλάνε,όχι μόνο τα συναισθήματά τους αλλά και για τις αναμνήσεις τους. Το πρωί, όταν ο Μουράτ βλέπει τη Χασρέτ να στέκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού, θυμάται την κοπέλα του να αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του. Τρέμοντας από την τραυματική του εμπειρία, ο Μουράτ τώρα νιώθει πιο δεμένος με τη Χασρέτ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 18: Ο Τζιχάν από την άλλη μεριά είναι εκείνος που έχει εντυπωσιαστεί περισσότερο από την αλλαγή της Χασρέτ. Παραπονιέται ότι άλλαξε πολύ και ότι δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. 'Ετσι η Χασρέτ επιστρέφει στην παλιά της γειτονιά και ντύνεται όπως ντυνόταν και παλιά. Λέει στον Μουράτ ως δικαιολογία ότι ο πατέρας της είναι άρρωστος και πηγαίνει να δει τον Τζιχάν. Ο Μουράτ ανακαλύπτει την αλήθεια για το λόγο που έλειπε εκείνο το βράδυ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 19: 'Επειτα από τον καυγά στη γειτονιά των τσιγγάνων, όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μουράτ, οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Η Νεσρίν τρελαίνεται όταν βλέπει τον γιο της σε κουτσομπολίστικη εκπομπή σχετικά με τον τσακωμό στον οποίο συμμετείχε. Η Χασρέτ βρίσκει ένα βίντεο της Σελίν, της πρώην κοπέλας του Μουράτ, στο δωμάτιό του.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 20: Το βίντεο και οι φωτογραφίες της Σελίν εξάπτουν την περιέργεια της Χασρέτ και αρχίζει να τη μιμείται. Αρχίζει να μαθαίνει να οδηγεί, να κάνει κωπηλασία και να παίζει πιάνο ακριβώς όπως συνήθιζε να κάνει η Σελίν, ενώ μιμείται και το χτένισμά της, κάτι που προκαλεί σοκ στον Μουράτ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3




Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)





Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Επεισόδια 11 - 15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...