Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά : Επεισόδια 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων.




Δείτε τα επεισόδια 21 - 30 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων.


Επεισόδιο 21: Η Πινάρ αποδεικνύει με τεστ DNA πως το παιδί που περιμένει είναι του Σαγίτ. Ο Σαγίτ αναγκάζεται να ζητήσει από τον αδελφό του το ποσό των 78.000 λιρών που χρωστά και ο Ναμίκ υποψιάζεται πως πίσω από τους οικονομικούς εκβιασμούς κρύβεται ο Σαγίτ καθώς το ποσό που του ζήτησαν είναι ακριβώς το ίδιο.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 22: Οι οικονομικοί εκβιασμοί προς τον Ναμίκ συνεχίζονται και οι υποψίες του πως ο αδελφός του τον έχει προδώσει αυξάνονται. Ο Φεγιάζ κάνει συνένοχο τη θεία του και της ζητά να επισκεφθεί τη Μουαζέζ και να μάθει πληροφορίες. Η Πινάρ δείχνει στον Σαγίτ το τεστ πατρότητας και ο Σαγίτ νιώθει απελπισμένος.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 23: Ο Ναμίκ εξομολογείται στη Σαγεστέ τα πάντα σχετικά με το φόνο και της ανακοινώνει πως θα παραδοθεί στην αστυνομία. Η Σαγεστέ αναλαμβάνει την υπόθεση και ανακαλύπτει πως ο Φεγιάζ ζει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 24: Ο Φεγιάζ είναι αμετακίνητος και θέτει δύο όρους για να αφήσει ελεύθερο τον Σαγίτ, να του παραδώσουν τη Μουαζέζ και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Την ίδια στιγμή η Πινάρ ενημερώνει τον Ναμίκ πως πλήρωσε το οικονομικό χρέος του Σαγίτ και ο Ναμίκ συνειδητοποιεί πως η ζωή του αδελφού του κινδυνεύει.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 25: Ο Ναμίκ εξομολογείται στη Σαγεστέ τα πάντα σχετικά με το φόνο και της ανακοινώνει πως θα παραδοθεί στην αστυνομία. Η Σαγεστέ αναλαμβάνει την υπόθεση και ανακαλύπτει πως ο Φεγιάζ ζει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 26: Η Σαγεστέ ζητά τη βοήθεια του Χαλίλ για να αντιμετωπίσει τον Φεγιάζ, δίχως να γνωρίζει τις παρασκηνιακές του ενέργειες. Ο Ναμίκ και ο Σαγίτ πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, όπου ο Φεγιάζ κρατούσε όμηρο τον Σαγίτ, και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες από δύο άστεγους.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 27: Ο Σαγίτ υποψιάζεται πως το τεστ πατρότητας που είχε κάνει η Πινάρ είναι πλαστό και της ζητά να κάνουν καινούργιο. Η Σαγεστέ λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο στον Ναμίκ και η κατάσταση μπερδεύεται ολοένα και περισσότερο.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 28: Ο Χαλίλ πιέζει τη Μουαζέζ να παντρευτούν καθώς βλέπει πως τα περιθώρια στενεύουν και οι απειλές των τοκογλύφων έχουν φθάσει σε οριακό σημείο για τη ζωή του. Την ίδια στιγμή, ο Σαγίτ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μιλήσει στον πατέρα του.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 29: Η Μουαζέζ βλέπει τον Σαγίτ στην αγκαλιά της Πινάρ και καταρρέει. Ανακοινώνει στον Χαλίλ την επιθυμία της να ορίσουν άμεσα ημερομηνία γάμου και εκείνος την ζητά επίσημα από τον θείο της, Αχμέτ Σουκρού.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 30: Η Σαγεστέ ζητά από τον Φεγιάζ να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η συνάντηση αυτή θα αποδειχθεί πολύτιμη αλλά και μοιραία. Ο Φεγιάζ μαθαίνει πως ο Χαλίλ είναι ο αρραβωνιαστικός και μελλοντικός σύζυγος της Μουαζέζ, η Σαγεστέ πως ο Φεγιάζ συνεργαζόταν με τον Χαλίλ και ο Ναμίκ, που παρακολουθεί τη συνάντηση, μαθαίνει για τη μεγάλη προδοσία της γυναίκας του.

Δες το επεισόδιο εδώ

Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. 


Προηγούμενα επεισόδια:


Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...