Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 31, 32, 33, 34, 35 & promo video.




Περιλήψεις επεισοδίων 31 - 35.


Επεισόδιο 31:Η Χασρέτ, πριν πάρει το λεωφορείο για να φύγει, τηλεφωνεί στον Τζιχάν, ο οποίος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Κόμπρα επισκέπτεται το σπίτι της Γκιουλνάζ με σκοπό να ζητήσει το χέρι της.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 32: Ο Μουράτ δείχνει στη Χασρέτ πώς αισθάνεται. Το βράδυ της μεγάλης συναυλίας έρχεται... Η Χασρέτ καταφέρνει να φτάσει εγκαίρως στο χώρο, αλλά οι συζητήσεις που έχει με τον Μπουρχάν και τη Σαϊμέ τη φορτίζουν συναισθηματικά. Ο Μουράτ τής δίνει κουράγιο πριν βγει στη σκηνή. Η ερμηνεία της θα μαγέψει το κοινό... Τι είναι αυτό, όμως, που θα την κάνει να φύγει τρέχοντας μετά από την παράσταση;

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 33: Η Χασρέτ έλαμψε σαν αστέρι στη συναυλία αλλά η επιτυχία της επισκιάστηκε με την ίδια να μαθαίνει ότι η μητέρα της ήταν στην συναυλία. Ψάχνοντας τον Μπουρχάν για να του μιλήσει, διαβάζει το γράμμα που έχει αφήσει πίσω του, ενώ η Σαϊμέ την αιφνιδιάζει, πηγαίνοντας να τη βρει. Η συνάντηση αφήνει τη Χασρέτ απογοητευμένη και θα έχει σαν καταφύγιο τον Μουράτ, τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 34: Η Χασρέτ και ο Μουράτ σχεδιάζουν τη νέα τους ζωή μαζί αφήνοντας όλες τις άσχημες αναμνήσεις πίσω τους. Ο Κόμπρα θέλει να παντρευτεί τη Γκιουλνάζ, αλλά είναι φτωχός και στη προσπάθειά του να βρει λεφτά μπλέκει σε μπελάδες. Η σχέση του Μουράτ και της Χασρέτ που ξεκίνησε με μουσική μπαίνει σε μια άλλη φάση μετά την απρόσμενη αποκάλυψη της ταυτότητας της κυρίας Σαϊμέ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 35: Η Χασρέτ πονάει πολύ όταν μαθαίνει ότι ο άντρας που αγαπούσε κι εμπιστευόταν της είπε ψέματα σχετικά με το θέμα της μητέρας της. Ο Μουράτ προσπαθεί να εξηγήσει στη Χασρέτ ότι τα έκανε όλα για το καλό της ενώ την ίδια στιγμή θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα σωστά και τα λάθη της ζωής της. Η Γκιουλνάζ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από την πρόταση γάμου του Κόμπρα, αλλά ξαφνικά θα αρχίσει να απομακρύνεται από τη Χασρέτ, αφού η Χασρέτ μαθαίνει ότι όχι μόνο ο Μουράτ αλλά και η Γκιουλνάζ ήξεραν για τη Σαϊμέ τόσο καιρό και της το κράτησαν κρυφό.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3



Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)



 

Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Επεισόδια 11 - 15

Επεισόδια 16 -20

Επεισόδια 21 - 25

Επεισόδια 26 - 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...