Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά : Επεισόδια 41, 42, 43, 44, 45, με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων.



Δείτε τα επεισόδια 41 - 45 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων.

Επεισόδιο 41: Ο Σαγίτ συνειδητοποιεί πως ο Ναμίκ προσπαθεί να τον καταστρέψει για να διεκδικήσει τη Μουαζέζ και ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Η Μπελκίς και ο Γκαφούρ προσπαθούν να τον προστατέψουν και αποφασίζουν να τον υποστηρίξουν για να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Την ίδια στιγμή, ο Φεγιάζ απαγάγει τη Μουαζέζ.


Επεισόδιο 42: Η Σαγεστέ μαθαίνει πως η Μουαζέζ ζει και πως ο Ναμίκ την κρύβει στο εξοχικό τους. Η Μουαζέζ, ο Ναμίκ και η Σαγεστέ συναντιούνται και όσα αποκαλύπτονται είναι επώδυνα και για τους τρεις. Εν τω μεταξύ, η Μπελκίς και ο Γκαφούρ είναι διαρκώς στο πλευρό του Σαγίτ.


Επεισόδιο 43: Η Μουαζέζ επιστρέφει στο σπίτι του θείου της μετά από την παρέμβαση της Σαγεστέ, όμως η συγκατοίκηση θα αποδειχθεί πολύ δύσκολη για όλους. Ο Σαγίτ συναντά τη Μουαζέζ και όταν εκείνη του συμπεριφέρεται ψυχρά καταρρέει, καθώς δεν γνωρίζει πως η Μουαζέζ έχει χάσει τη μνήμη της.


Επεισόδιο 44: Η απόφαση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο Σαγίτ μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια Σουκρού. Η Μουαζέζ δέχεται τα πυρά όλων καθώς την θεωρούν ως βασική υπεύθυνη για τη δυστυχία της οικογένειας. Εκείνη, μην αντέχοντας το βάρος, παίρνει μια πολύ δύσκολη απόφαση για τη ζωή της.


Επεισόδιο 45- ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Η Σαγεστέ ανακαλύπτει το μαχαίρι του φόνου που είχε κρύψει ο Ναμίκ και εκείνος, προσπαθώντας να καλύψει την ενοχή του, το καταθέτει στην αστυνομία αφού προηγουμένως έχει λάβει την υπόσχεση της Μουαζέζ πως αν αθωώσει τον Σαγίτ θα φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Ο Αχμέτ Σουκρού διοργανώνει μεγάλη γιορτή προς τιμήν του γιου του και αποφασίζει να ανακοινώσει τους αρραβώνες της Μουαζέζ με τον Σαγίτ. Η Σαγεστέ, όμως, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη σε όλη την οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Ναμίκ και η Μουαζέζ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν για πάντα την Κωνσταντινούπολη για να ζήσουν μακριά από όλους τον έρωτά τους. Η μοίρα, όμως, έχει καταστρώσει άλλα σχέδια και θα δώσει το δικό της, τραγικό, φινάλε στην ιστορία.


Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. 


Προηγούμενα επεισόδια:


Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...