Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 62, 63, 64, 65, 66
Περιλήψεις Επεισοδίων 62 - 66

Επεισόδιο 62: Ο Σελίμ και ο Ερντογάν βιώνουν την ασχήμια της φυλακής. Τους περιμένουν ακόμη δυσκολότερες μέρες… Ο Μουσταφά μαθαίνει πως η Φατμαγκιούλ κι ο Κερίμ θα μείνουν για λίγο στο χωριό κι αρχίζει να τους παρακολουθεί… Η Μουκάντες, όσο προχωρά η ανάκριση, φοβάται ότι θα έρθει και η σειρά της. Έτσι, δοκιμάζει μια διαφορετική οδό, προκειμένου να πείσει πρώτα τον Κερίμ κι έπειτα τη Φατμαγκιούλ να παραιτηθούν από τη μήνυση. Η Φατμαγκιούλ και ο Μουσταφά συναντιούνται μπροστά από το καμένο σπίτι, ως δυο πολύ αλλαγμένοι άνθρωποι πια. Ο Μουσταφά, που δεν θέλει με τίποτα να αποδεχτεί την αλλαγή της Φατμαγκιούλ, καθιστά υπεύθυνο τον Κερίμ και γεμίζει από οργή κάνοντας ένα βήμα που δεν θα έχει γυρισμό. Ο Κερίμ μαθαίνει ότι η Φατμαγκιούλ βρίσκεται στα χέρια του Μουσταφά και δεν του μένει άλλη λύση παρά να εμφανιστεί μπροστά του. Οι δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι και τότε η Φατμαγκιούλ κάνει για πρώτη φορά την επιλογή της.

Δες εδώ : video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 63: Παρά τους κινδύνους γύρω τους, και ιδίως τον Μουσταφά, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ έρχονται ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Μουσταφά παρακολουθεί το δέσιμό τους μπροστά στα μάτια του κι αυτό είναι κάτι που δεν θα σβήσει από τη μνήμη του. Νιώθει να πιέζεται κάτω από το βάρος των ίδιων του των πράξεων και θυμώνει ακόμη περισσότερο απέναντί σ’ εκείνους. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, που κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο την απόσταση μεταξύ τους, επιστρέφουν από το χωριό στην Κωνσταντινούπολη και η Φατμαγκιούλ αποκαλεί πια ως σπίτι της το μέρος που ζούνε, γεμίζοντας έτσι με ελπίδες το κοινό τους μέλλον. Όταν, όμως, μπαίνουν στο σπίτι, πέφτει στα χέρια της Εμπέ Νινέ άλλο ένα γράμμα από τον πατέρα του Κερίμ. Αυτά τα γράμματα σκίζονται και πετιούνται χωρίς να διαβαστούν εδώ και χρόνια και η Εμπέ Νινέ έχει τύψεις γι’ αυτό. Έτσι, είναι αναγκασμένη να κάνει μια επιλογή. Ή θα το δώσει στον Κερίμ και δεν θα μαθευτεί  ποτέ το τι γράφει ή θα το διαβάσει μόνη της στα κρυφά. Σ’ αυτό το σημείο, η Εμπέ Νινέ και η Φατμαγκιούλ παίρνουν μια κοινή απόφαση, ανοίγουν το γράμμα και το διαβάζουν. Η Μουκάντες, που τις κρυφακούει, καταλαβαίνει ότι κάτι προσπαθούν να κρύψουν κι έτσι αργότερα ψάχνει και βρίσκει την επιστολή. Αφότου τη διαβάζει, αρχίζει να καταστρώνει νέα σχέδια…

Δες εδώ : video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 64: Η Φατμαγκιούλ επιλέγει τον Κερίμ! Ο Μουσταφά δεν μπορεί με τίποτα να το χωνέψει και βλέπει να του απομένει πια μόνο ένας δρόμος. Να πάρει απ’ αυτούς εκδίκηση. Η Μελτέμ, που αναζητά κι εκείνη εκδίκηση για όλους αυτούς τους μήνες που την εξαπατούσαν, εμφανίζεται μπροστά στη Φατμαγκιούλ, με σκοπό αυτή τη φορά να την βοηθήσει. Οι Γιασαράν θέλουν να περάσει το διάστημα της δίκης αθόρυβα, αλλά τελικά γίνεται αυτό που φοβούνται. Οι εφημερίδες διογκώνουν το γεγονός, κυρίως λόγω του συμπέθερού τους και βουλευτή, Τουρανέρ. Ο Ρεσάτ Γιασαράν γίνεται ακόμη πιο έξαλλος, καθώς για πρώτη φορά διαισθάνεται ότι θα χάσει. Η δουλειά που είχε αναλάβει ο Κερίμ στην έπαυλη της Κρίστεν τελείωσε κι η εργοδότριά του οργανώνει ένα ευχαριστήριο δείπνο στον κήπο για όλους όσοι εργαστήκανε εκεί. Σ’ αυτό το δείπνο είναι όλοι καλεσμένοι με τις συζύγους τους κι έτσι ο Κερίμ προτείνει στη Φατμαγκιούλ να τον συνοδεύσει ως δική του σύζυγος…

Δες εδώ : video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 65: Το δείπνο που οργανώνει η Κρίστεν θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τη σχέση του Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ. Ωστόσο, η Κρίστεν δείχνει απροκάλυπτα έντονο ενδιαφέρον προς τον Κερίμ... Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Φατμαγκιούλ. Η Μελτέμ, που είχε δώσει τη βέρα του Σελίμ στη Φατμαγκιούλ, μαθαίνει με έκπληξη ότι αυτό το έμαθε ο Ρεσάτ Γιασαράν. Ο Ρεσάτ δηλώνει ότι στο εξής θα μπει και η Μελτέμ στο στόχαστρό του. Ταυτόχρονα, οι Γιασαράν, που θέλουν πριν από τη δίκη να τα έχουν όλα υπό τον έλεγχό τους, προσπαθούν να γυρίσουν όλα τα στοιχεία υπέρ τους, μαζεύοντας μάρτυρες εναντίον της Φατμαγκιούλ. Ο μεγάλος τους άσσος θα είναι η Ασού, στην οποία είχε καταφύγει πριν λίγο καιρό η Φατμαγκιούλ για βοήθεια… Ο Σελίμ και ο Ερντογάν δεν μπορούν να συνηθίσουν τις συνθήκες της φυλακής κι η υπομονή τους αρχίζει να εξαντλείται. Ο Ερντογάν όσο πάει και εξαγριώνεται και σκέφτεται πώς θα εκδικηθεί τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ όταν βγει από τη φυλακή. Τα νέα σχετικά με τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ αρχίζουν να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και στην Πόλη κάνοντας τους πάντες να φέρονται πλέον διστακτικά απέναντι στη Φατμαγκιούλ και την οικογένειά της. Ακόμη και η Εμπέ Νινέ δυσκολεύεται πια να πουλήσει τα σπιτικά προϊόντα που έφτιαχνε και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να αρχίσει μια δική της δουλειά για να κερδίζει χρήματα.

Δες εδώ : video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 66: Η μέρα των τελικών σχολικών εξετάσεων φτάνει και η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ μοιράζονται την ίδια αγωνία. Η Φατμαγκιούλ παίρνει μαζί της τον Κερίμ στο εξεταστικό κέντρο. Την ίδια μέρα, η Εμπέ Νινέ ανοίγει στη λαϊκή αγορά ένα πάγκο με τα βότανά της και παίρνει μαζί της τον Ραχμί για να τη βοηθήσει. Εκεί, όμως, θα υπάρξει μια ατυχής συνάντηση με τον Σαλίχ, ο οποίος εμφανίζεται ως πελάτης. Ο μικρός Μουράτ αναγνωρίζει με τρόμο τον Σαλίχ, το λέει στο Ραχμί και ξεσπά καυγάς μεταξύ τους. Ο Μιουνίρ, που τυχαία παρευρίσκεται εκεί και γίνεται μάρτυρας του συμβάντος, σπεύδει αμέσως να επωφεληθεί της ευκαιρίας. Προσεγγίζει τον Σαλίχ και του κάνει πρόταση να μπει σ’ ένα παιχνίδι εναντίον της Μουκάντες, φυσικά έναντι αμοιβής... Ο Κερίμ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τη Φατμαγκιούλ μετά από τις εξετάσεις της. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη πρόκειται να τους έρθει αργότερα, μαζί μ’ ένα γράμμα από την Αυστραλία.

Δες εδώ : video 1     video 2     video 3Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.
Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...