Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Merhamet - Συμπόνια : Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου.



Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους





Για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικους υπότιτλους, πηγαίνετε πάνω δεξιά στο video, πατάτε στο πρώτο σημαδάκι (με το γράμμα Α) και διαλέγετε ελληνικά!

Η μετάφραση στις περιλήψεις των επεισοδίων έχουν γίνει από την σελίδα του facebook: Merhamet Greek Fan Club.

Προηγούμενα επεισόδια:
Επεισόδιο 1 με ελληνικούς υπότιτλους
Επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη 3ου Επεισοδίου

Ενώ η Deniz και η Narin αναγκάζονται να μείνουν στο ράντσο ως φιλοξενούμενες του Sermet, συνειδητοποιούν ότι η ιστορία του μικρού κοριτσιού από τη Ρωσία, της Galina, δεν είναι αυτή που τις είχαν κάνει να πιστέψουν. Ενώ ένα μεγάλο παιχνίδι προγραμματίζεται να παιχθεί στο Yaslihan και με τον Mehmet να έχει πυροβοληθεί στο πόδι, τα όνειρα της οικογένειας καταρρέουν. Το αν ο Mehmet θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο θα κριθεί αφότου ο γιατρός κάνει τη διάγνωση.

Η νεαρή Narin και ο Firat τρέχουν ο ένας στον άλλον ξανά στο νοσοκομείο, όταν αυτός επιστρέφει από τις σχολικές διακοπές και σιγά σιγά αναπτύσσουν ένα δέσιμο. Ενώ συναντιούνται κρυφά, τους βλέπει ο Babur. Ο Babur μισούσε τον Firat από τότε που ήταν μικροί και δεν έχει καμία πρόθεση να τον αφήσει να του κλέψει το κορίτσι των ονείρων του.

Οι γείτονες της Narin την προειδοποιούν. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάνε και θα ζητήσουν το χέρι της, αλλά αυτό δεν ανησυχεί ούτε τον Firat ούτε τη Narin. Οι υποψίες της Deniz αυξάνονται σχετικά με το ότι ο έρωτας της ζωής της Narin, ο Firat, είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος Firat με τον οποίο είναι ερωτευμένη η αδελφή της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...