Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 46, 47, 48, 49, 50.



Περιλήψεις επεισοδίων 46 - 50


Επεισόδιο 46: Ενώ γίνονται προσπάθειες για να έρθουν πιο κοντά η Μπαλτσιτσέκ και ο Τζαφέρ, όλα οδηγούνται σε εντελώς λάθος πορεία εξαιτίας μιας παρεξήγησης και όλοι βρίσκονται προ εκπλήξεων. Ο Μουράτ πρόκειται να κάνει τον Καντίρ και τη Γιλντίζ να τα ξαναβρούν καθώς προκύπτουν νέα προβλήματα στη σχέση τους. Η Σαϊμέ θέλει να πλησιάσει τη Χασρέτ και δεν πρόκειται να τα παρατήσει παρά τη συμπεριφορά της Χασρέτ απέναντί της.

Επεισόδιο 47: Η ζωή της Χασρέτ πρόκειται να αλλάξει τελείως έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου για νέο μουσικό άλμπουμ καθώς και έπειτα από τη μετακόμισή της στο νέο της σπίτι. Ο Λεβέντ, ο οποίος είναι απίστευτα χαρούμενος με τις τελευταίες εξελίξεις, μετράει τις μέρες για τον προσωπικό του σκοπό, δηλαδή να πλησιάσει τη Χασρέτ.

Επεισόδιο 48: Η Μπαχάρ, η οποία έμαθε ότι ο Μουράτ είναι μόνος, δεν θα χάσει την ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδιά της. Η μετακόμιση της Χασρέτ είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για ολόκληρη την οικογένεια και αρχικά αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει εντελώς την κατάσταση μεταξύ της Γκιουλνάζ και του Κόμπρα.

Επεισόδιο 49: Από τότε που ο Μουράτ είδε τη Χασρέτ και τον Λεβέντ μαζί τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα. Τίποτα δεν είναι το ίδιο πλέον γι' αυτούς. Η Νεσρίν και η Μπαχάρ έχουν ένα διαφορετικό σχέδιο και είναι ενθουσιασμένες. Προσπαθούν να επαναφέρουν τον Μουράτ στη μουσική βιομηχανία και ακόμη προσπαθούν να τον κρατήσουν μακριά απ' την Χασρέτ.


Επεισόδιο 50: 



Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)




Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Επεισόδια 11 - 15

Επεισόδια 16 -20

Επεισόδια 21 - 25

Επεισόδια 26 - 30

Επεισόδια 31 - 35

Επεισόδια 36 - 45

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...